Rólunk

Amikor kezdtük, hazánkban konkrétan 10 darabnál is kevesebb Mustang volt összesen, ezért senki nem volt jártas az autóval kapcsolatos szakmunkákban.
Rrengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk be, ami azóta is megkülönböztet minket a hazai piacon.
A Ford Mustang talán a piacon elérhető egyik legkevésbé megosztó autó típus, egy közönségkedvenc amit elsősorban azzal vívott ki magának, hogy egy bitangul eltalált alap designt egy aránylag egyszerű, nem túl komplikált erőgép konstrukcióval kereszteztek amelyre egy egész iparág épült,
hogy minél inkább személyre szabható legyen.
A márkára jellemző,hogy az alapfelszereltsége tényleg elég alap, ezért a személyre szabás lehetőségével élnek is a tulajdonosok, ezért annyira színes és különleges a felhozatal a változatokból.
A Ford Mustang tulajdonosok azon szerencsés autó tulajdonosok közé tartoznak akik nem csak a szalagról leguruló autójukat konfigurálhatják kedvükre, hanem bármikor, szinte bármit átalakíthatnak rajta hozzáértő segítséggel.

Megbízhatóság

A rengeteg személyre szabásból és a nálunk megfordult több mint ezer autó alapján kialakult rutinos szervizünk, ahol bevált csatornákon érkező alkatrészekből oldjuk meg az
autók szervizelését is.

A legtöbb Ford Mustangról elmondható, hogy stabil konstrukció, ha rendben van szervizelve nem sok minden történhet velük az egyszerű műszaki konstrukciónak köszönhetően, de ennek felmérésében is gyakran kérik segítségünk.

Az alkatrészek a webről látszólag könnyen beszerezhetők, azonban nagyon fontos a szakértelem, mert mire több hét után megérkeznek és ha akkor derül ki, hogy mégsem passzol,  mégsem kompatibilis, rengeteg időt veszít aki figyelmetlen volt, ennek elkerülése érdekében is szeretnek velünk dolgozni a Mustangosok.