Barion Pixel
szponzorok

WEBSHOP

Mustang tuning

ford mustang tuning

Mustang optikai és motortuning 15 éves tapasztalattal. Bármilyen átalakítást is szeretnél, számunkra fontos, hogy előtte megismerjük egyéniséged, vezetési tapasztalataid és igényeid, ami alapján javaslatot teszünk, hogy mely tuning csomag az, ami számodra a legmegfelelőbb.

Kezdd az alapokkal

Ha már elhatároztad magad, hogy Mustangodat átalakítod, akkor azt javasoljuk, hogy mindig az alapoktól indulj. Egy kezdő tuningnak számító chip, sportlégszűrő páros, rögtön 30-35LE teljesítménynövekedést eredményez. Szükséges szerint, utána úgy is folytatni tudjuk az autó fejlesztését olyan irányba, amit Te szeretnél.

Fontos azt is tudnunk, hogy az autót milyen körülmények között használod. Sportosan vezetsz, vagy csak krúzolsz a városban és több nyomatékra van szükséged? Esetleg néha kiviszed pályázni zárt körülmények között? Minden átalakítás, módosítás az autó használattól függ, utóbbi esetben például biztosan szükséged lenne komolyabb fékekre és a futóművet is feszesebbre kellene állítani.

mustang gt tuning
mustang tuning

Fontos az egyéniséged

A Mustangok tuningolása során mindig azt javasoljuk, hogy lépésenként haladjunk, hiszen egy-egy módosítás után neked is meg kell ismerned az autót újdonsült tulajdonságait. A fejlesztések során a tökéletes vezethetőség, és a számodra megfelelő teljesítmény elérése a célunk.

Az optikai tuning esetén az előre kész sablonos megoldások mellett, saját egyéniségedet, stílusodat is meg tudjuk valósítani egyedi, gyári minőségű karosszéria elemek gyártásával, üvegszálazás, vagy műanyagozás segítségével. A belső kialakítás során partnerünk segítségével pedig elképesztő minőségű kárpitozással és bőrőzéssel várunk.

Szeretnéd Mustangodat tuningolni? Lépj kapcsolatba velünk!

Ford mustang kulcs